19 Μαΐου 2010

Πασόκων γαργάρα

Ρωγμή στην σιωπή που ακολούθησε μετά το τεκμηριωμένο ρεπορτάζ της Αριστέας Μπουγάτσου, που δημοσιεύτηκε στην «Ελευθεροτυπία» δημιούργησε στην εκπομπή του ο Λάκης Λαζόπουλος.
Οι τακτικοί αναγνώστες του ιστοτόπου μας πιθανόν να θυμούνται ότι εμείς αναπαράγαμε το δημοσίευμα θέτοντας κάποια ερωτήματα από το μπλογκ μας στην ανάρτησή «Να περιμένουμε κυβερνητική απάντηση;».

Φυσικά ούτε εμείς απάντηση πήραμε αλλά το καταπληκτικό είναι ότι κανένας δημοσιογράφος απ’ αυτούς που παρίστανται στην καθημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών που γίνετε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο δεν ανέφερε καν την συγκλονιστική αποκάλυψη της Αριστέας Μπουγάτσου.

Κι εξακολουθούμε να επιμένουμε γιατί όσα γνωστοποιήθηκαν θίγουν και τον ίδιο τον Γ. Παπανδρέου αφού το δημοσίευμα λέει ότι και επί τον ημερών του εξακολουθούσε να υπάρχει η ίδια τακτική που εφάρμοζε η Ζήμενς.



Τονίζαμε τότε:


Να περιμένουμε ότι η κυβέρνηση θα διαψεύσει κατηγορηματικά το δημοσίευμα κινούμενη δικαστικά εναντίον του Μ. Χριστοφοράκου, ή θα το επιβεβαιώσει κάνοντας γαργάρα αφού πιθανόν ο πρώην ισχυρός άντρας της Ζήμενς κρατά στα χέρια του «χαρτιά και ντοκουμέντα»;

Τα κυβερνητικά σαϊνια και μετά την δημοσιότητα που έδωσε στο θέμα ο Λαζόπουλος, από την εκπομπή του, θα εξακολουθούν να το κάνουν γαργάρα με ταβανόπροκες;

Πηγή: Βαθύ κόκκινο

Οποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι όλο αυτό είναι κομμάτι αυτού που λέμε Πράσινη Ανάπτυξη είναι πολύ μαλάκας, προκατειλλημένος και αντιΠΑΣΟΚ! Ο Γιωργάκης δεν είναι κανένας μαλάκας! Ξέρει τι κάνει!

Τα παίρνει χοντρά για χάρη της αξιοκρατίας και του σοσιαλισμού και μετά γαμάει αφράτα κωλαράκια!

Για μας η λύση είναι μία: Περικοπή 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα μήπως και σωθεί το μάυρο χρήμα που έχει ξοδέψει ο Χριστοφοράκος και η Μίζενς!


Και αν δούνε οι πολιτικοί-σοσια
ληστές ότι υπάρχουν ακόμη στρεβλώσεις, πλήρης απελευθέρωση της αγοράς εργασίας με βιασμούς εργαζομένων και άνοιγμα κωλοτρυπίδας στους αριστερούς! Οσοι αντιστέκονται στον Αι Στράτη μέσω ΑΣΕΠ (αξιοκρατία) ή συνεργασία με Χρυσαυγίδη για κατάδοση των τελευταίων αντιστασιακών κατοίκων των Εξαρχείων!

Και ήλθεν η άμεση δημοκρατία!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και καταναγκαστικής εργασίας!

Peirates tou oneirou είπε...

Ξέχασα και τις φυλακές με τους 400 νεκρούς...

Ανώνυμος είπε...

2-1 kai na kaei